DVH CONSTRUCT


DVH CONSTRUCT is een jong en dynamisch bedrijf dat sedert begin 2013 een nieuwe locatie heeft om u nog beter van dienst te zijn.

We zijn gespecialiseerd in lassen en alle soorten laswerk met verschillende soorten metalen en materialen.

Wij beschikken ook over de nodige certificaten om asbestplaten te verwijderen.

We doen alle soorten laswerk:

-TIG lassen
-Halfautomaat
-Electrodelassen
-Kunststoflassen (Nieuw)

Alles wordt in eigen atelier gemaakt. Van trappen en sierpoorten tot het maken en bouwen van loodsen. Voor de zwaardere werken hebben we een rolbrug van 5 ton. Voor de grotere werken beschikken we dan ook over onze eigen kranen om de afgewerkte projecten dan ook op de juiste plaats te installeren. Onze kraan kan ook steeds gehuurd worden voor andere hoogtewerken of projecten waar men moeilijke bereikbaarheid heeft.

Kiezen voor DVH Construct is kiezen voor:

-Perfectie
-Stiptheid
-Kwaliteit
-Gratis prijsofferte

Onze oplossingen projecten gaan van landbouw tot sierpoorten, dakconstructies en trappen en balustrades. Sierpoorten worden in eigen atelier gemaakt en worden daarna gezandstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt. Je kan ook kiezen voor warmbad-gegalvaniseerd en gepoederlakt poort. Er is steeds een mogelijkheid tot automatiseren van de geleverde poorten.

Op onze facebookpagina of op onze realisatie pagina vind je nog meer van onze projecten. Vergeet ons niet te liken als je ons verder wilt volgen.

Het DVH CONSTRUCT team